Sommeren på Nøgne Ø

Vi hadde store planer denne sommeren. Litt for store, viste det seg. Her skal vi forklare hvorfor vi måtte nedjustere de ambisiøse planene våre.        

Som det fremgår av illustrasjonsbildet er vi i ferd med å sette opp et nytt bygg ved siden av Gamle Rygene Kraftstasjon. Dette bygget skal etterhvert huse hele vårt produksjonsanlegg. I de gamle lokalene skal vi etterhvert skape en destinasjon for alle som er nysgjerrige på hva vi driver med. 

Dette opplevelsessenteret skal etter planen stå klart i 2017, men vi hadde allerede denne sommeren planlagt å ta imot rekordmange gjester på bryggeriet. Omvisninger med ølsmaking og lokale småretter hver dag fra kl 13.00-15.00 hele sommeren var planen. Når vi nå nærmer oss sommeren ser vi at vi muligens har kastet oss ut på litt for dypt vann, og ser oss nødt til å gjøre noen endringer.

I løpet av juli/august skal bryggverk, maskiner og gjæringstanker flyttes fra Gamle Rygene Kraftstasjon til den nyoppførte bryggeribygningen. Da vil begge bygningene i praksis fremstå som anleggsområder, og vil følgelig ikke være egnet for daglige bryggeribesøk. Vi har derfor besluttet å stenge bryggeriet for omvisninger i perioden 10.juli til 1.september. Først og fremst grunnet sikkerhetshensyn, men også fordi det strengt tatt ikke er så mye å se på og oppleve i dette tidsrommet. 

Vi understreker at bryggeriet ikke holder stengt i denne perioden, så kom gjerne innom for en prat, en kaffekopp eller et besøk i vår butikk. 

Daglige omvisninger med ølsmaking kan avtales frem til 10 juli. Disse arrangeres fra kl 13.00 til 15.00. Påmelding på post@nogne-o.no.

VELKOMMEN!